Recension av porr för heterokvinnor

2013-05-21

Som en del i mitt projekt om porr för heterokvinnor så tänkte jag nu recensera en första film som jag ramlade över av en slump för ett tag sedan och blev positivt överraskad av (inte ofta man har den turen!). Det kan hända att den inte ligger uppe så länge till på youporn, så skulle någon vara extra intresserad kanske jag kan skicka den via mejl eller liknande när den försvunnit. Jag tänkte hur som helst visa några urklipp, så att man förstår vad som är grejen med den.

 

Först ser den ganska mycket ut som vilken vanlig mjuk vaniljporrfilm som helst. Hotellstäderska sexar med hotellkund på hotellrum. Dock ung och vältränad hotellkund! Runt 05:20 har knullandet varit igång i någon minut, och här börjar de annorlunda inslagen dyka upp.

 

Vi får en bra utsikt över hans kropp!

 

Vi får även se honom uttrycka njutning med ansiktet!

 

Men det riktigt intressanta börjar någonstans runt 08:45 då DET HÄR händer!

 

Vad hände? Jag vet inte, men intressant är det. Jag tror faktiskt att sidan girlsandstuds kan vara värt att kolla in lite mer! Ser någorlunda lovande ut på hemsidan också där de väljer att bland annat göra reklam för filmerna genom 1. Manlig rumpa. 2. Två leende människor där det ser ut som att mannen för en gångs skull ska få en sensuell massage istället för tvärtom. 3. En sekvens där båda ser ut att njuta. Jag hittar inte ens någon information om att detta egentligen är en sida för gaymän! Inte illa!

 

Och justja, här är videon!

8 kommentarer “Recension av porr för heterokvinnor”

 1. Isabelle skriver:

  Åh jag gillar slutet! Istället för att hon lägger sig platt eller sätter sig med ansiktet uppåt och väntar på att han ska komma på henne så sätter hon sig på hans ansikte! Yeay!

 2. ling0n skriver:

  Isabelle: Ajuste, tänkte jag inte så mycket på. Intressant och annorlunda slut med. :)

 3. MarySaintMary skriver:

  Alltså, ja ja ja! Detta är helt klart värt att kolla upp. TACK!

 4. ling0n skriver:

  Mary: Kul, hoppas du gillart då. :) Tyckte iaf det var kul med något annorlunda.

 5. Jade skriver:

  Kul initiativ! Jag tycker dina inlägg om porr för kvinnor/den vackra manskroppen är helt fantastiska, och sätter ord på precis det jag känner! :)

  Jag skulle gärna vilja se mer av dina recensioner av porr, och då skulle jag gärna vilja få information om upplägget i filmen är. Alltså om filmen är upplagd som den trötta clichén: börja med avsugning, sedan kuk-i-fittan, sen möjligtvis kuk-i-rumpan för att sedan avslutas med sprut i ansiktet. Jag har märkt att jag klickar mig genom en film och sedan gå vidare om jag märker att upplägget ser ut på det här sättet.
  Sedan skulle jag vilja se ett litet stycke som avslutning om vad du tyckte om den. Eventuella svagheter och om du skulle rekommendera den till kvinnor som hellre vill titta på mannen en på kvinnan.

  Anyway, underbart initiativ! Du har fått ännu en läsare :)

 6. ling0n skriver:

  Jade: Kul att du gillar mitt initiativ och tack för din mycket konstruktiva kritik! Det ska jag ta till mig och tänka på i framtida recensioner. :) Håller på med fler filmer i detta nu.

 7. Elena skriver:

  Hej!
  Jag tänkte tipsa om Manuel Ferrara. Han tillhör ju den vänliga porr-industrin, men är värd att spana in!

 8. Ylva skriver:

  Jag inser det orimliga med att kommentera på ett så här gammalt inlägg men jag tänkte på det här när jag hittade videos i kategorin ”Straight guy for the gay eye”. Det hade varit rimligare att kalla den ”Guy for hetro women”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *