Recension av porr för fittbärare – Lance Hart

2014-07-15


Som alla redan vet, så är all bdsmporr man kan hitta på internet rätt dålig, om det inte är amatörporr. Det jag tänkte tipsa om nu innehåller också en del löjliga attiraljer och kläder, rätt kasst skådespel och porrstön. Det är med andra ord långt ifrån perfekt, och det är såklart mest regisserat utifrån en mans fantasier. Det enda som egentligen är bra är att det är ”femdomporr” där den undergivna kukbäraren är snygg. Snygg, vältränad och fräsch! Och det är vi ju inte bortskämda med.

 

 

Lance Hart driver ett eget företag och har ett konto på xhamster där han lägger upp små teasers av längre produktioner. Det är av otroligt varierande kvalitet. Men orkar man kolla igenom det så kan man hitta en del mer intressanta grejer. Kanske kan vara värt att titta på om man gillar pegging (strapon-sex), förnedring eller bara något… annorlunda. Och han stönar och njuter alltid i alla fall. Inte ofta man ser en kukbärare som har sex med fittbärare göra det. Det finns även några ”behind the scenes”-klipp, som ger intrycket av att alla har det kul och mår bra på inspelningsplatsen.

Han har även ett twitterkonto, där han alltid creddar sina fittbärande motspelare, samt lägger upp heta gymbilder på sig själv (och ganska många bilder med sina katter…).

Några smakprov:

2 kommentarer “Recension av porr för fittbärare – Lance Hart”

  1. Kristoffer skriver:

    Har du sett den bdsm-porren som ”Princess Donna” regisserat? Om inte, sök, finn, njut.

  2. ling0n skriver:

    Nej det har jag inte. Vad är det för tema? Det jag hittar om henne verkar inte alls lovande direkt. Kan du länka några klipp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *