Juste Un Peu De Réconfort (gayfilm)

2013-09-24

Det tog över sju år innan jag hittade filmen med den där magiska scenen som vägrat lämna mitt minne. Och som jag letat efter den!

Visste så mycket som att filmen var fransk, och att det troligen var en gayfilm. Jag mindes… en söt tonårskille i mörkbrunt hår. Att han står i ett soligt badrum, och sakta drar på sig en annan killes vita kalsonger och börjar smeka sig själv. Att han ligger på golvet med slutna ögon, att det enda som hörs är hans allt mer upphetsade andetag och handens rörelser som sakta för honom närmare orgasm. Älskar de där andetagen. Sällan har jag sett en killes njutning och kropp stå i sånt koncentrerat fokus, och på ett så fint sätt. Det fastnade.

En dag snubblade jag plötsligt över en fransk gayfilm på youtube. Jag vågade nästan inte tro att det var sant men det var den. Det var den. Filmen med scenen! Den heter Juste Un Peu De Réconfort, är 39 minuter lång och är skriven och regisserad år 2004 av Armand Lameloise, som verkligen vet hur man skildrar manliga kroppar på ett vackert sätt. Scenen var fortfarande lika bra och förtrollande som jag mindes den. Och nu måste resten av världen se den! Delen jag pratar om börjar ca 22:17, men hela filmen är definitivt sevärd och en underbar demonstration av den vackra manskroppen. Mycket nöje!

Länk här om inbäddningen inte fungerar: http://vimeo.com/68011135

Ps. för fler gayfilmtips klicka här

4 kommentarer “Juste Un Peu De Réconfort (gayfilm)”

  1. MarySaintMary skriver:

    Gillar också att sexet är skildrat så realistiskt!

  2. ling0n skriver:

    Oh I knöööuw!

  3. […] Ling0n la för ett tag sen upp filmen Juste un peu de réconfort (inte heller så safe for work, men inga könsdelar i bild) på sin blogg och den tyckte jag var ett vackert exempel på hur man kan lägga fokus på manskroppen. Det är obegripligt att detta inte är vanligare! Tyvärr ska det ju till bögfilm för att göra detta bra, men scenen i början (börjar på 01:00) är hetero och visar jättefint och realistiskt hur kvinnan kan vara aktiv medan mannen ligger där och ser het ut. Bortsett från tåsugandet (jag ser det som en metafor) så kan jag känna igen det från verkligheten. Det är sådär det är liksom. GillaGilla Laddar…   Lämna en kommentar […]

  4. […] om homosexuella män (som den fantastiska Juste Un Peu De Réconfort som jag skrivit om tidigare här), men Frankrike är faktiskt extra bra på manliga nakenscener i allmänhet, även i filmer som […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *